Μπουκέτο Λουλούδια με στύλ Νυφικό

Μπουκέτο Λουλούδια με στύλ Νυφικό

Το προϊόν αυτό μπορεί να αποσταλλεί μόνο στο λεκανοπεδίο Αττικής & Κρήτη.

Παρακαλώ δείτε τους τρόπους αποστολής.
 
60.00
Μαζί με τα λουλούδια στείλε το αγαπημένο τους ποτό ή κρασί
Διάλλεξε ένα αρκουδάκι για τον/την αγαπημένο/η σου...
C0041
+

Μπουκέτο λουλούδια με στύλ Νυφικό Μπουκέτο. Τα πορτοκαλί τριαντάφυλλα μαζί με το γκράς και της πέρλες, δίνουν ενα ιδιαίτερο στύλ στο μπουκέτο. Διαλέξτε οπιο χρώμα τριαντάφυλλο θέλετε και εμείς θα σας κάνουμε την Αποστολή λουλουδιών που θέλετε. Ανθη Φυτά - Φρέσκα λουλούδια - Συνθέσεις λουλουδιών, μονο απο τα Ανθοπωλεία

www.sampson-flowers.gr  

on line Ανθοπωλείο στον Κορυδαλλό

online Ανθοπωλείο στην Αθήνα

on line Ανθοπωλείο στον Πειραιά

Τρόποι Αποστολής

Αποστολή στο ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ 

Κόστος αποστολής:
Τα μεταφορικά εντός λεκανοπεδίου υπολογίζονται με την χιλιομετρική απόσταση και υπολογίζονται κατά τη διαρκεια της ηλεκτρονικής παραγγελίας.
 
Χρόνος παράδοσης:
Η αποστολή των προϊόντων γίνεται αυθημερόν προς όλο το λεκανοπέδιο Αττικής αρκεί να μας δοθεί η παραγγελία από τις 09.30 - 19.00 ώρα Ελλάδος. Οι παραγγελίες μετά τις 19:00 αυτόματα μεταφέρονται για την επόμενη ημέρα.
 
Η αποστολή γίνεται μονο με αυτοκίνητο του καταστήματός μας για να φτάνουν τα λουλούδια στον/ην παραλήπτη σε αρίστη κατάσταση.

 
Εάν επιθυμείτε να υπάρξει συγκεκριμένη ώρα παραγγελίας, παρακαλώ πολύ να σημειωθεί στις παρατηρήσειςεμείς θα προσπαθήσουμε να την παραδόσουμε έγκαιρα στην ώρα της.

 
Αποστολή στη ΚΡΗΤΗ
 

Κόστος αποστολής:
Τα μεταφορικά εντός λεκανοπεδίου υπολογίζονται με την χιλιομετρική απόσταση και υπολογίζονται κατά τη διαρκεια της ηλεκτρονικής παραγγελίας.
 
Χρόνος παράδοσης:
Η αποστολή των προϊόντων στην Κρήτη γίνεται αυθημερόν αρκεί να μας δοθεί η παραγγελία από τις 09.30 - 19.00 ώρα Ελλάδος. Οι παραγγελίες μετά τις 19:00 αυτόματα μεταφέρονται για την επόμενη ημέρα.

Η αποστολή γίνεται μόνο με αυτοκίνητο του καταστήματός μας, για να φτάνουν τα λουλούδια στον/ην παραλήπτη σε αρίστη κατάσταση.

Παραγγελίες που αφορούν παράδοση άλλων ωρών από τις προαναφερόμενες θα εκτελούνται κατόπιν επικοινωνίας και με την ανάλογη χρέωση.
 
 
Αποστολή στην ΕΛΛΑΔΑ

 

Κόστος αποστολής:
Για αποστολές λουλουδιών σε όλο το υπόλοιπο Αττικής, Ελλάδα είναι ΔΩΡΕΑΝ* μέσω του δικτύου της Cosmoflora


(*) Η δωρεάν αποστολή λουλουδιών στην Ελλάδα ισχύει για τις ευπρόσιτες περιοχές όπως πόλεις, κωμοπόλεις, την χώρα των νησιών και όχι τα χωριά. Για περιοχές ή πόλεις, χωριά που είναι δυσπρόσιτα θα ενημερωθείτε τηλεφωνικώς για το ακριβές αντίτιμο της αποστολής.


Χρόνος παράδοσης:
Αποστολή λουλουδιών στην επαρχία γίνετε/παραδίδετε όταν η λήψη της παραγγελίας γίνει μέχρι της 19:00 το αργότερο για τις καθημερινές (εκτός ειδικών εξαιρέσεων) αλλιώς παραδίδετε την επομένη ημέρα.

Τις Κυριακές δεν γίνονται παραδόσεις εκτός εξαιρέσεων & κατόπιν συνεννόησης. 

Αποστολή στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Κόστος αποστολής:
Οι αποστολές λουλουδιών σε όλο τον κόσμο είναι ΔΩΡΕΑΝ* μέσω του δικτύου της Cosmoflora.

Χρόνος παράδοσης:
Για αυθημερόν παραδόσεις στην Ευρώπη έως 14:00μμ.
Για αυθημερόν παραδόσεις στην Αμερική έως 17:00μμ.
Για τις άλλες Ηπείρους οι παραγγελίες παραδίδονται την επόμενη μέρα.

Τις Κυριακές στις χώρες του εξωτερικού δεν γίνονται παραδόσεις

Για την καλύτερη συνεργασία θα πρέπει να έχουμε τα πλήρη στοιχεία του παραλήπτη, διεύθυνση & τηλέφωνο - σε όλες τις αποστολές είτε εσωτερικού είτε εξωτερικού...