Εταιρία

Πολύχρωμες πινελιές σαν πίνακες ζωγραφικής. Συναισθήματα που ξεχειλίζουν τις αισθήσεις. Όταν η φύση προσφέρει, η μοναδικότητα των λουλουδιών αναδεικνύεται σε συνδυασμό με την δημιουργικότητα μας. Συνθέσεις ξεχωριστές για τις μοναδικές στιγμές της ζωή σας. 
 
Το κατάστημα Sampson Flowers δημιουργήθηκε το 1994. Μετά από 27 χρόνια λειτουργίας και απόλυτης εμπιστοσύνης εκ μέρους των πελατών μας, και γνωρίζοντας τις απαιτήσεις της εποχής θελήσαμε να ανανεώσουμε την επικοινωνία μας μαζί σας. Δυναμικά λοιπόν κοντά σας το www.sampson-flowers.gr. Έτσι θα μπορείτε οπου και αν βρίσκεστε να έρθετε κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα και να τους στείλετε την αγάπη σας.
 
Το Sampson flowers μπορεί να σας εξυπηρετήσει στις πιο ιδιαίτερες στιγμές της ζωή σας. Προσωπικές, χαρούμενες και επαγγελματικές. Θα χαρούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατόν υπηρεσίες μας, σε συνδυασμό με τις φρέσκιες και πάντα προσεγμένες συνθέσεις. Καθώς και την ταχύτατη παράδοση των επιλεγμένων από εσάς προιόντων. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.
 

Διάλεξε Τοποθεσία για να στείλεις τα λουλούδια σου