Οροι & προυποθέσεις

Προστασία δεδομένων
 
To  sampson-flowers  δεσμεύεται να προστατεύει την ιδιωτικότητα σας. Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα sampson-flowers.gr χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Προσωπικά δεδομένα χρειάζεται να μας δώσετε μόνο όταν προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων, για την εκπλήρωσή της. Το παρόν γνωστοποιεί ποιες πληροφορίες συλλέγουμε για εσάς, όταν επισκέπτεστε το sampson-flowers.gr και περιγράφει πώς χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες. Η πολιτική μας είναι να διατηρούμε τα στοιχεία που συλλέγουμε από το site μας απολύτως εμπιστευτικά και να τα χρησιμοποιούμε αποκλειστικά για εσωτερικούς σκοπούς της εταιρίας. Δεν μοιραζόμαστε τις προσωπικές σας πληροφορίες με οποιαδήποτε άλλο μέλος / όμιλο.
 
Γενικοί Όροι
 
Το sampson-flowers είναι ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης Ανθέων μέσω του Διαδικτύου, με την επωνυμία Βαβουλάκης Γρηγόρης και διακριτικό τίτλο ''sampson-flowers''  που εδρεύει στά Χανιά (Αρώνι Ακκρωτήρι) με τηλέφωνο 2821063196. Πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του sampson-flowers  προς όλους εσάς που θα επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες του και που σκοπό έχει την ενημέρωσή σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το κατάστημά μας.
 
Συλλογή των προσωπικών σας στοιχείων
 
Οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε περιλαμβάνουν όνομα, επάγγελμα, όνομα της εταιρίας ή της επιχείρησης, e-mail, τηλέφωνο. Μπορεί ακόμη να συλλέξουμε συγκεκριμένες πληροφορίες για την επίσκεψη σας, όπως το τύπο του browser που χρησιμοποιείτε, την ημερομηνία και την ώρα που επισκεφτήκατε το Site, τις σελίδες του Site που επισκεφτήκατε και τη διεύθυνση internet του web site από το οποίο συνδεθήκατε απευθείας με το Site μας. Αυτές οι πληροφορίες μας βοηθούνε να βελτιώσουμε και να διαχειριστούμε το Site.
 
Χρήση των προσωπικών σας στοιχείων
 
Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε σε αυτό το Site θα χρησιμοποιήθουνε για να διασφαλίσουμε τις υπηρεσίες που ζητήσατε. Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να παρέχουμε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το προϊόν ή την υπηρεσία που χρησιμοποιείτε, συμπεριλαμβανομένων χρήσιμων ενημερώσεων και γνωστοποιήσεων. Επιπλέον μπορεί να σας στείλουμε πληροφορίες για άλλα προϊόντα και άλλες υπηρσίες του sampson-flowers.
 
Ερωτήσεις
 
Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με το παρόν ή ανησυχία σχετικά με τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα Προσωπικά Δεδομένα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας. Περιστασιακά μπορεί να διαμορφώνουμε την πολιτική Προστασίας Δεδομένων. Όλες οι αλλαγές θα δημοσιεύονται σε αυτή την σελίδα.
 
Προσωπικά Δεδομένα
 
Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail address) κ.λπ. και στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας, τον αριθμό της και την ημερομηνία λήξεως της. Η εταιρεία και το sampson-flowers, ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβούν σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. Το sampson-flowers με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Εξαιρετικά μπορεί να δημοσιοποιηθούν προσωπικά σας στοιχεία από την εταιρεία, τηρουμένης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας όταν τούτο επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο κλπ. Επίσης μπορείτε οποτεδήποτε να προβείτε εφόσον υπάρχει λόγος στην αλλαγή των προσωπικών στοιχείων που μας έχετε γνωστοποιήσει ή και να περιορίσετε ή ακυρώσετε τη χρήση κάποιων από τα στοιχεία αυτά.
 
Ασφάλεια
 
To sampson-flowers κατα την πραγματοποίηση των αγορών χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 128-bit (την πιο ισχυρή σήμερα), για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβάνοντας τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και την διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους στο Internet. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.
 
Ακύρωση παραγγελίας
 
Το sampson-flowers διαθέτει μηχανισμό για την ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) που έχει ήδη καταχωρηθεί. Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο [email protected]
 
Τρόποι πληρωμής
 
Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, το sampson-flowers σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:
 
Με πιστωτική κάρτα VISA ή MASTERCARD που έχει εκδοθεί σε οποιαδήποτε τράπεζα.
Το sampson-flowers έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας.
 
 • Με κατάθεση στην Εθνική Τράπεζα
  IBAN
   Λογαριασμού: GR3401104890000048901618537
  Ονοματεπώνυμο Δικαιούχου: Κυριακή Δρίβα

 

 • Με κατάθεση στην Αlpha Bank
  IBAN Λογαριασμού: GR2301406480648002002008843
  Ονοματεπώνυμο Δικαιούχου: Κυριακή Δρίβα

 

 • Με κατάθεση στην Eurobank
  IBAN 
  Λογαριασμού:GR6402601350000560201360109
  Ονοματεπώνυμο Δικαιούχου: Γιάννης Σαμψών

 

 • Με κατάθεση στην Τράπεζα Πειραιώς
  IBAN Λογαριασμού: GR0301727580005758104346098
  Ονοματεπώνυμο Δικαιούχου: Κυριακή Δρίβα

 

 

Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.
 
 
Τρόποι αποστολής
 
Αποστολή στο ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

Κόστος αποστολής:
Τα μεταφορικά εντός λεκανοπεδίου υπολογίζονται με την χιλιομετρική απόσταση και υπολογίζονται κατά τη διαρκεια της ηλεκτρονικής παραγγελίας.

Χρόνος παράδοσης:
Η αποστολή των προϊόντων γίνεται αυθημερόν προς όλο το λεκανοπέδιο Αττικής αρκεί να μας δοθεί η παραγγελία από τις 09.30 - 19.00 ώρα Ελλάδος. Οι παραγγελίες μετά τις 19:00 αυτόματα μεταφέρονται για την επόμενη ημέρα. Η αποστολή γίνεται μονο με αυτοκίνητο του καταστήματός μας για να φτάνουν τα λουλούδια στον/ην παραλήπτη σε αρίστη κατάσταση.

Εάν επιθυμείτε να υπάρξει συγκεκριμένη ώρα παραγγελίας, παρακαλώ πολύ να σημειωθεί στις παρατηρήσεις & εμείς θα προσπαθήσουμε να την παραδόσουμε έγκαιρα στην ώρα της.


Αποστολή στη ΚΡΗΤΗ

Κόστος αποστολής:
Τα μεταφορικά εντός λεκανοπεδίου υπολογίζονται με την χιλιομετρική απόσταση και υπολογίζονται κατά τη διαρκεια της ηλεκτρονικής παραγγελίας.

Χρόνος παράδοσης:
Η αποστολή των προϊόντων στην Κρήτη γίνεται αυθημερόν αρκεί να μας δοθεί η παραγγελία από τις 09.30 - 19.00 ώρα Ελλάδος. Οι παραγγελίες μετά τις 19:00 αυτόματα μεταφέρονται για την επόμενη ημέρα. Η αποστολή γίνεται μόνο με αυτοκίνητο του καταστήματός μας, για να φτάνουν τα λουλούδια στον/ην παραλήπτη σε αρίστη κατάσταση. Παραγγελίες που αφορούν παράδοση άλλων ωρών από τις προαναφερόμενες θα εκτελούνται κατόπιν επικοινωνίας και με την ανάλογη χρέωση.

Αποστολή στην ΕΛΛΑΔΑ

Κόστος αποστολής:
Για αποστολές λουλουδιών σε όλο το υπόλοιπο Αττικής, Ελλάδα είναι ΔΩΡΕΑΝ* μέσω του δικτύου της Cosmoflora

Η δωρεάν αποστολή λουλουδιών στην Ελλάδα ισχύει για τις ευπρόσιτες περιοχές όπως πόλεις, κωμοπόλεις, την χώρα των νησιών και όχι τα χωριά. Για περιοχές ή πόλεις, χωριά που είναι δυσπρόσιτα θα ενημερωθείτε τηλεφωνικώς για το ακριβές αντίτιμο της αποστολής.

Χρόνος παράδοσης:
Αποστολή λουλουδιών στην επαρχία γίνετε/παραδίδετε όταν η λήψη της παραγγελίας γίνει μέχρι της 19:00 το αργότερο για τις καθημερινές (εκτός ειδικών εξαιρέσεων) αλλιώς παραδίδετε την επομένη ημέρα. Τις Κυριακές δεν γίνονται παραδόσεις εκτός εξαιρέσεων & κατόπιν συνεννόησης.

Αποστολή στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Κόστος αποστολής:
Οι αποστολές λουλουδιών σε όλο τον κόσμο είναι ΔΩΡΕΑΝ* μέσω του δικτύου της Cosmoflora.
 
Χρόνος παράδοσης:
Για αυθημερόν παραδόσεις στην Ευρώπη έως 14:00μμ.
Για αυθημερόν παραδόσεις στην Αμερική έως 17:00μμ.
Για τις άλλες Ηπείρους οι παραγγελίες παραδίδονται την επόμενη μέρα.
Τις Κυριακές στις χώρες του εξωτερικού δεν γίνονται παραδόσεις.
 
Για την καλύτερη συνεργασία θα πρέπει να έχουμε τα πλήρη στοιχεία του παραλήπτη, διεύθυνση & τηλέφωνο - σε όλες τις αποστολές είτε εσωτερικού είτε εξωτερικού.
 
Προσοχή ----Οι φωτογραφίες των προιόντων είναι ενδεικτικές. Στο Εξωτερικό σχεδόν πάντα είναι μπουκέτο λουλούδια σε βάζο. Και δεν έχουν σχέσει με τον όγκο και την ποσότητα.
 
Τιμές των προϊόντων
 
Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους σε  κάθε προϊόν περιλαμβάνεται το ΦΠΑ (23%). Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ τότε οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά τον μειωμένο ΦΠΑ.
 
Παράπονα
 
Η παράδωση των προιόντων στον παραλήπτη γίνεται με μεγάλη προσοχή εκ μέρους του καταστήματός μας. Εάν τυχόν δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα και υπάρξουν κάποια παράπονα, απο πλευράς του αποστολέα, την ιδια μέρα που παραδόθηκε το προιόν υποχρέωσή μας ειναι, να σταλεί κάποιο ατομο ούτως ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει πράγματι πρόβλημα, και αν το προιόν εχει υποστεί κάποια αλλοίωση. Σε αυτήν την περίπτωση το προιόν θα αντικατασταθεί με ενα καινούργιο.
 
Η χρήση του ιστοτόπου www.sampson-flowers.gr  συνεπάγεται αυτόματα ότι αποδέχεσθε τους παραπάνω όρους.
 
Διάφορα
 
1. Δόλια χρήση πιστωτικής κάρτας πελάτου:
 
Το sampson-flowers αναλαμβάνει την υποχρέωση να καλύψει την ευθύνη σας προς την Τράπεζα που έχει εκδώσει τις πιστωτικές σας κάρτες (ποσό που προκύπτει από τη σύμβαση για την έκδοση της πιστωτικής σας κάρτας), σε περίπτωση που γίνει χρήση αυτής από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο (δόλια χρήση πιστωτικής κάρτας). Η ευθύνη αυτή καλύπτει μόνο τις περιπτώσεις που η μη εξουσιοδοτημένη/δόλια χρήση της πιστωτικής σας κάρτας για αγορές στο sampson-flowers δεν οφείλεται σε δικό σας σφάλμα ή αμέλεια. Για το λόγο αυτό έχετε υποχρέωση αμέσως μόλις αντιληφθείτε την απώλεια της πιστωτικής σας κάρτας να προβείτε σε ενημέρωση της εκδούσας Τράπεζας, ώστε να ακυρωθεί αυτή και να αποκλεισθεί η χρήση της από μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα. Σε περίπτωση δόλιας χρήσης της πιστωτικής σας κάρτας, τα χρήματα που έχουν χρεωθεί στον Τραπεζικό λογαριασμό σας, θα επαναπιστωθούν ή θα σας επιστραφούν.
 
2. Διαφημιστικά μηνύματα:
 
Το sampson-flowers παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες του να επιλέξουν την πληροφόρησή τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές, διακανονισμούς πληρωμής κλπ με την αποστολή διαφημιστικών - ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική τους διεύθυνση ή δια του τηλεφώνου. Το sampson-flowers δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία του. Δίδεται δε πάντοτε στους χρήστες η δυνατότητα διακοπής της λήψης διαφημιστικών μηνυμάτων.
 
3. Cookies:
 
Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο έτσι και στο sampson-flowers χρησιμοποιούμε cookies έτσι ώστε να έχουμε πρόσβαση σε ορισμένες πληροφορίες κάθε φορά που περιηγείστε με κάποιον web browser στο κατάστημα μας. Χωρίς την χρησιμοποίηση των cookies θα ήταν αδύνατον να σας προσφέρουμε σημαντικές υπηρεσίες όπως: κατάσταση παραγγελιών, προσωπικές ρυθμίσεις (π.χ. ρυθμίσεις παραγγελίας με 1 κλίκ), αποθήκευση αντικειμένων στο καλάθι ή στην λίστα υπενθύμισης σας μεταξύ δύο επισκέψεών σας κ.α. Τα Cookies είναι αλφαριθμητικά αρχεία που μεταβιβάζουμε στον σκληρό δίσκο των υπολογιστών σας διαμέσου του διαδικτύου σας έτσι ώστε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες όπως αυτές που αναφέρθηκαν παραπάνω. Στις ρυθμίσεις του browser σας μπορείτε να επιλέξετε να εμποδίσετε τον browser σας από το να δέχεται νέα cookies ή να σας ρωτάει κάθε φορά που ένα νέο cookie πρόκειται να εγκατασταθεί στον σκληρό σας δίσκο. Παρ’ όλα αυτά θα πρέπει να γνωρίζετε πως αν επιλέξετε να εμποδίζετε τα cookies από το να αποθηκευτούν στον σκληρό σας δίσκο δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιες υπηρεσίες του καταστήματος μας.
 
4. Τροποποίηση των όρων του παρόντος:
 
 
Το sampson-flowers διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. To sampson-flowers αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.
 
5. Ισχύον Δίκαιο:
 
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του sampson-flowers διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.
 

Διάλεξε Τοποθεσία για να στείλεις τα λουλούδια σου