Ανθη Φυτά Συνδιασμός Υάκινθου σε Γυάλινο Βάζο

Ανθη Φυτά Συνδιασμός Υάκινθου σε Γυάλινο Βάζο

Το προϊόν αυτό μπορεί να αποσταλλεί μόνο στο λεκανοπεδίο Αττικής & Κρήτη.

Παρακαλώ δείτε τους τρόπους αποστολής.
 
20.00
Μαζί με τα λουλούδια στείλε το αγαπημένο τους ποτό ή κρασί
Διάλλεξε ένα αρκουδάκι για τον/την αγαπημένο/η σου...
144
+

Ανθη Φυτά Συνθέσεις λουλουδιών που μπορούν να διακοσμήσουν τον χώρο σας.

Ο ευωδιαστός Υάκινθος σε συνδιασμό με την καθαρότητα του γυάλινου βάζου, μας δίνουν ενα  αποτέλεσμα μιας υπέροχης  Σύνθεσης λουλουδιών. Τα Φρέσκα λουλούδια του Υάκινθου σε λευκό μπλέ και ροζ μας δίνουν μυρωδάτες στιγμές και μας πηγαίνουν σε αλλες νοσταλγικές εποχές.

Αποστολή λουλουδιών απο τα Ανθοπωλεία μας με πάντα Φρέσκα λουλούδια απο το On Line Ανθοπωλείο μας sampson-flowers

 

Τρόποι Αποστολής

Αποστολή στο ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ 

Κόστος αποστολής:
Τα μεταφορικά εντός λεκανοπεδίου υπολογίζονται με την χιλιομετρική απόσταση και υπολογίζονται κατά τη διαρκεια της ηλεκτρονικής παραγγελίας.
 
Χρόνος παράδοσης:
Η αποστολή των προϊόντων γίνεται αυθημερόν προς όλο το λεκανοπέδιο Αττικής αρκεί να μας δοθεί η παραγγελία από τις 09.30 - 19.00 ώρα Ελλάδος. Οι παραγγελίες μετά τις 19:00 αυτόματα μεταφέρονται για την επόμενη ημέρα.
 
Η αποστολή γίνεται μονο με αυτοκίνητο του καταστήματός μας για να φτάνουν τα λουλούδια στον/ην παραλήπτη σε αρίστη κατάσταση.

 
Εάν επιθυμείτε να υπάρξει συγκεκριμένη ώρα παραγγελίας, παρακαλώ πολύ να σημειωθεί στις παρατηρήσειςεμείς θα προσπαθήσουμε να την παραδόσουμε έγκαιρα στην ώρα της.

 
Αποστολή στη ΚΡΗΤΗ
 

Κόστος αποστολής:
Τα μεταφορικά εντός λεκανοπεδίου υπολογίζονται με την χιλιομετρική απόσταση και υπολογίζονται κατά τη διαρκεια της ηλεκτρονικής παραγγελίας.
 
Χρόνος παράδοσης:
Η αποστολή των προϊόντων στην Κρήτη γίνεται αυθημερόν αρκεί να μας δοθεί η παραγγελία από τις 09.30 - 19.00 ώρα Ελλάδος. Οι παραγγελίες μετά τις 19:00 αυτόματα μεταφέρονται για την επόμενη ημέρα.

Η αποστολή γίνεται μόνο με αυτοκίνητο του καταστήματός μας, για να φτάνουν τα λουλούδια στον/ην παραλήπτη σε αρίστη κατάσταση.

Παραγγελίες που αφορούν παράδοση άλλων ωρών από τις προαναφερόμενες θα εκτελούνται κατόπιν επικοινωνίας και με την ανάλογη χρέωση.
 
 
Αποστολή στην ΕΛΛΑΔΑ

 

Κόστος αποστολής:
Για αποστολές λουλουδιών σε όλο το υπόλοιπο Αττικής, Ελλάδα είναι ΔΩΡΕΑΝ* μέσω του δικτύου της Cosmoflora


(*) Η δωρεάν αποστολή λουλουδιών στην Ελλάδα ισχύει για τις ευπρόσιτες περιοχές όπως πόλεις, κωμοπόλεις, την χώρα των νησιών και όχι τα χωριά. Για περιοχές ή πόλεις, χωριά που είναι δυσπρόσιτα θα ενημερωθείτε τηλεφωνικώς για το ακριβές αντίτιμο της αποστολής.


Χρόνος παράδοσης:
Αποστολή λουλουδιών στην επαρχία γίνετε/παραδίδετε όταν η λήψη της παραγγελίας γίνει μέχρι της 19:00 το αργότερο για τις καθημερινές (εκτός ειδικών εξαιρέσεων) αλλιώς παραδίδετε την επομένη ημέρα.

Τις Κυριακές δεν γίνονται παραδόσεις εκτός εξαιρέσεων & κατόπιν συνεννόησης. 

Αποστολή στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Κόστος αποστολής:
Οι αποστολές λουλουδιών σε όλο τον κόσμο είναι ΔΩΡΕΑΝ* μέσω του δικτύου της Cosmoflora.

Χρόνος παράδοσης:
Για αυθημερόν παραδόσεις στην Ευρώπη έως 14:00μμ.
Για αυθημερόν παραδόσεις στην Αμερική έως 17:00μμ.
Για τις άλλες Ηπείρους οι παραγγελίες παραδίδονται την επόμενη μέρα.

Τις Κυριακές στις χώρες του εξωτερικού δεν γίνονται παραδόσεις

Για την καλύτερη συνεργασία θα πρέπει να έχουμε τα πλήρη στοιχεία του παραλήπτη, διεύθυνση & τηλέφωνο - σε όλες τις αποστολές είτε εσωτερικού είτε εξωτερικού...